Over de praktijk

Mijn naam is Sabine Hild.

Ik ben paramedisch acupuncturist en natuurgeneeskundig therapeut en BATC-erkend zorgverlener (BR-02068).​ Sinds 2009 heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van natuurgeneeskundige therapie volgens de vijf natuurgerichte principes. Alle BATC-erkende paramedisch natuurgeneeskundig therapeuten werken met en vanuit de vijf natuurgerichte principes. De grote zorgverzekeraars erkennen en ondersteunen deze organisatie. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de consulten van BATC-erkende zorgverleners. Meer informatie is te vinden op www.batc.nl. BATC staat voor Beroepsorganisatie Therapeuten en Belangen Associatie Consumenten. Eén van hun belangrijkste doelen is het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg.

Mijn acupunctuur opleiding heb ik in Antwerpen bij ICZO met succes afgesloten. ICZO heeft een samenwerking met de hogeschool West-Vlaanderen Howest.

Ik heb stage gelopen in het Zhejiang Provincial Hospital of TCM, die aangesloten is bij de Zhejiang Chinese Medical Universtiy Hangzhou in China.

Meer informatie over ICZO vindt u op de web-site van ICZO.be  en op de web-site van chinesegezondheidszorg.be