Over de praktijk & vergoedingen

Mijn naam is Sabine Hild.

Ik ben acupuncturist en natuurgeneeskundige therapeut. ​Sinds 2009 heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van acupunctuur.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. De grote zorgverzekeraars erkennen en ondersteunen deze organisatie. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de consulten van CAT-erkende zorgverleners.

Behandelingen van CAT-therapeuten worden (gedeeltelijk) vergoed voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen, deze zijn te vinden op de website van de CAT : https://catvergoedbaar.nl/

Mijn prestatie code is 24104 Acupunctuur.

De prijs per behandeling is 50,- euro.

Mijn acupunctuur opleiding heb ik in Antwerpen bij ICZO met succes afgesloten. ICZO heeft een samenwerking met de hogeschool West-Vlaanderen Howest. Ik heb stage gelopen in het Zhejiang Provincial Hospital of TCM, die aangesloten is bij de Zhejiang Chinese Medical Universtiy Hangzhou in China.

Meer informatie over ICZO vindt u op de web-site van ICZO.be  en op de web-site van chinesegezondheidszorg.be

KvK nr: 54391598

Btw-vrijstelling